U bent op zoek naar warme, veilige en vertrouwde kinderopvang in Ede of Bennekom?
Dan stellen wij ons graag aan u voor!

Peuteropvang!

Spelend wijs

Bij onze peuteropvang helpen we kinderen spelend wijs te worden. Dat doen we met heel ons hart. En met oog en oor voor uw peuter. Onze kracht? Goed kijken naar uw kind. Zien wat het nodig heeft en daarop aansluiten. We halen meer uit het vrije spel en dus meer uit uw kind.

Veilig en vertrouwd, vaste groepen

Spelenderwijs biedt een veilige, gezellige en warme omgeving voor uw peuter. Met vaste groepen. Uw kind ziet elke keer bij de opvang dus zijn vriendjes. En dezelfde vertrouwde gezichten van de pedagogisch medewerkers.

Waarom kiezen ouders voor peuteropvang van Spelenderwijs?
  • Dichtbij. In elke wijk van Ede vindt u peuteropvang van Spelenderwijs.
  • Ervaren pedagogisch medewerkers. Lief, enthousiast en goed opgeleid.
  • Ruim en gevarieerd aanbod aan spelmaterialen en activiteiten.
  • Vele jaren ervaring met methodisch werken.
  • Mogelijkheden voor VVE.
  • We doen het met elkaar: u als ouders en wij van Spelenderwijs.

 

Buitenschoolse Opvang:

Buitenschoolse opvang scoort een dikke 8!

Voor bso in Ede bent u bij Spelenderwijs aan het juiste adres. Of liever gezegd: bij ons hebt u de keuze uit maar liefst 10 adressen voor verantwoorde en fijne buitenschoolse opvang. Een huiselijke en veilige plek waar uw zoon of dochter met plezier naar toe gaat. Waar vaste, gekwalificeerde pedagogisch medewerkers oog en oor hebben voor uw kind, en hart voor hun werk.

Het is een rustig idee als u weet dat uw kind in goede handen is en het leuk heeft op de bso. Dat u daar wel zeker van kunt zijn, blijkt uit het tevredenheidsonderzoek dat we hielden onder ouders en kinderen van onze bso’s. Gemiddeld scoorde Spelenderwijs met de buitenschoolse opvang een dikke 8. De kinderen gaven zelfs een 8,5!

Kinderraad

Een van de redenen voor de tevredenheid over de bso is dat we vraaggericht werken: wat willen ouders? En wat willen de kinderen zelf? Via de Kinderraad geven we ook hen een stem. Zij mogen meepraten, leuke activiteiten bedenken en zelf dingen organiseren.

Altijd wat te beleven!

Bij de bso is er altijd wat te beleven. Omdat wij zien dat kinderen spelend wijzer worden. En omdat we elke dag weer ons best doen om ze een aantrekkelijke en uitdagende omgeving te bieden. Met leuke en gevarieerde, leeftijdgebonden activiteiten op én buiten de locatie. En met een uitgebreide collectie speelgoed.

Workshops

En hadden we eigenlijk al verteld over de workshops die we regelmatig aanbieden, zoals houtbewerken, streetdance, videoclip maken, Judo, vallen en opvang, EHBO en fotografie? En dat we van alles organiseren rond thema’s?

Meer weten?

Dan staan de medewerkers van onze Klantenservice u graag te woord, u kunt hen telefonisch bereiken op 0318-687582 of via de mail op info@spelenderwijsede.nl.

U bent ook van harte welkom om binnen te komen lopen op één van onze locaties.